Godmorgon

Vaknade ett tag sen och räknade ut att jag sovit i 13 timmar. Det är en timme mer än ett halvt dygn. Det är jättemycket! Men jag är faktist sjuk...
Idag har jag en hel dag för mig själv hemma, tänkte klippa mitt hår och rensa rummet om jag orkar. Borde nog inte heller gå till ridningen ikväll.  Börjar få huvudvärk igen, känner också att jag komer spy.
Menmen, nu måste jag äta frukost eftersom jag ätit väldigt lite hela helgen...
"Ge mig en vinterdrog, ge mig allt du har"

Jag Råkade Hyvla Mitt Finger Med En Osthyvel

Och det gör ont.
Jag sov kanske lite för lite hela helgen, nu håller jag på att somna. Men somnar jag nu kommer jag inte kunna sova inatt. Illamåendet blir inte bättre, stannar nog hemma imorn...

.

Lutar jag mig framåt kommer jag spy.
Jag måste städa...

Finland.

Imorn åker jag till Finland, kommer alltså inte blogga i helgen. Nu måste jag packa,
godnatt

Very Unnecessary

Har blivit väldigt dålig på att uppdatera, antagligen för att det inte finns så mycket att skriva om, men ursäktaursäkta.
Hursomhelst, jag sydde äntligen klart klänningen i syslöjden. Den blev alldeles för stor så jag fick sätta dit ett fult gummiband, så den fina klänningen blev ganska ful...
Efter skolan vart jag i stan med Essi och spenderade pengar (jag och Katja gav upp och bröt pengakontraktet...) Köpte en jättefin kjol, bikiniöverdel och lite annat...
Sen hade vi träning för springsaken i Finland. Gick väl helt okej.. Panikar bara lite över att jag inte kommer hinna packa, kanske borde göra det nu..
"-Men om du tar bort P och sätter dit K!
 -Vad? Pilleli? Pikkeli?"

...Och Skolveckan Börjar Igen

Precis.
Pisstråkig, helt vanlig dag, förutom att jag drack alldeles för mycket latte med små söta muppar och fick veta att jag ska till Finland som reserv för nån springsak. Sånt trevligt sysslar jag med för tillfället.
Men nu fick jag låna Essis iPodsladd, så jag måste ladda över lite låtar och så,
hejdåhejdå


Eftersom Ni Såg Så Frågande Ut

Essiih ringer ju inte! Och hon kan ju knappast sova fortfarande... Eller?
Kanske borde ringa själv...?
miuh.

Godmorgon

Har varit vaken i typ en timme nu, men är fortfarande lika trött... Jag kommer nog inte vakna på hela dagen. Essi borde ringa snart, vi ska jogga (i regnet...) Sen tänkte jag kolla runt lite i min garderob och se vad jag behöver, för nästa helg ska Kattis och jag shoppa :) Och sen måste jag hitta kamera- och iPod-sladden.
Fast helst av allt vill jag soovaa...
"Ich halt mich wach, für dich"

TOKIO HOTEL<3

Jag måste ha konsert, nununuu!!
image18
Nej, nu stänger jag av datan och går och ser på Zimmer live-DVD:n.
"Lass mich nicht im Stich"

Aldrig Mer Potatismjöl

Igår kom äntligen Anna. Det blev ett känslosamt återseende, Anna fällde några tårar och jag med.
Inte riktigt kanske, men det var kul att äntligen träffas :)
Efter lite obehagliga incidenter i tunnelbanan (klämd Icco, skräckfylld Anna, retarded tågchaufför) kom vi hem och började baka hallonpajen till vår picnic. Anna har inte riktigt förstått det här med för mycket eller för lite, så hon hällde på det som kallas alldeles för mycket potatismjöl. Men vi låtsades som ingenting och bakade glatt vidare. När vi kom till den söta lilla ängen och smakade på vår paj som såg ut som spya, upptäckte vi att den också smakade spya. Men vi höll masken och tryckte i oss så mycket som möjligt tills jag var vääldigt nära på att spy, på rikigt. Det gjorde jag dock inte och vi lekte lite i lekparken innan vi lite impulsivt kom på att vi ville åka till Bebi och basta. Bastadet blev det inget av, förr Annas bandage, men vi spenderade natten hos Bebi. Istället för bastu spelade vi på plastgitarrer och drack te och så vidare.
Sånt sysslade jag med igår och imorse.
"EETT och TVÅÅ och TREEE! Märker du att det blir jobbigare ju längre vi kommer?"


Hårschpräy

Bra saker i mitt liv just nu:
- Jag har just shoppat med Kattis
- Har många nya fina kläder
- Hårsprayet som var slut är inte slut längre
- Tokio Hotel har konsert i höst
- TH släpper också en skiva i höst
- =en turné för den nya skivan
- Snart är det helg
- Imorn kommer Anna
- Tack vare min nya psykolog, Kotte W., släppte jag ut alla mina depressioner igår och blev en positiv männsika. Jag fann också källan till mina depressioner och har nu gjort mig av med den, så nu blev mitt liv lite roligare.
"Die Wunde bleibt für immer"


Jag Bryr Mig Inte

Sluta lite på mig, ni vet ändå att jag kommer misslyckas.
Sluta förvänta er saker av mig, jag kommer ändå aldrig göra er nöjda.
Sluta försöka anpassa mig efter er, ni kommer ändå aldrig lyckas.
Och nej, jag tänker inte ändra på mig för er skull.
"Den som är med i leken får leken tåla. Den som tvingats med i leken får också leken tåla."


Försök Inte Ens

Satt idag på bussen och lyssnade på två små irriterande ungar.
- Vad skulle du göra om du skulle få en reesaa??
- Jag skulle ba JAAA!
- Men om du behövde resa ensaam?
- Neeej! Guud vad trååkigt!
Tss, jag skulle ge vadsomhelst för att få resa härifrån helt ensam, utan någon, nu. Jag hatar allt och alla.
"En luule, en tiedä, en välitä"

Godmorgon

Antingen hade Bebs förklarat fel, eller så fattade jag inte vad hon sa. Hursomhelst började träningen klockan 7, så typ 5 i ringer Bebi och frågar vart jag är. Hemma? svarar jag jätteglatt. Suck. Eftersom vi har sovmorgon vaknade jag typ 2 timmar för tidigt... Jag blev ltie rastlös så jag joggade lite nyss. Så jättedålig är jag inte :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl luffa runt här hemma...
"Der Wecker und ich, bleiben erstmal schön liegen"

Bara Så Ni Vet..

Jag blev helt plötsligt väldigt trött, och datan blev otroligt seg så jag tror jag ger upp för idag.
godnatt

Jupp.

Kom för ett tag sen hem från stallet. Fick Samantha som är jättesöt och bra på förvrängda galoppfattningar, vilket vi höll på med, så lektionen gick bra. Fast nu har jag übrigt mycket huvudvärk... Menmen.
Jag råkade ljuga för er igår, skrev ett litet inlägg om hur lite shorts jag hade, men jag har ju ett par. Men de är hemska, så de räknas inte ;)
Nejmen, jag satte på mig shortsen imorse, vilket var ett stort misstag. Gud vad jag frös! Men vi var inne typ hela dagen, så jag överlever och fick inga köldskador.
Sen fick jag en liten invitation från Bebi, hon hänger på Friskis&Svettis (den träningstönten X) och de har uppenbarligen gratisträning hela maj, så jag kommer med och tränar imorn på morgonen. Eftersom vi har sovmorgon är också planen att vi går hem till henne efteråt och spelar mario kart (vilket hon suger och jag äger på!)  :)
"Men gud vad läskigt, man kan inte höra om de är hästar eller kossor!"

Godmorgon

Nu börjar skolveckan igen... Orkar inte ha skola, men det är typ 4 veckor till sommarlovet! :)
Hoppas vi får rida ut idag, det ser varmt ut utomhus. Fast enligt vår termometer är det 6 grader i skuggan. Hoppas den ljuger...
"Daddy, I wan't another pony."

Svåra Klädproblem&Trevliga Samtal

PANIK! Jag har inga shorts, och man kan ju inte direkt ha jeans längre... Alla kjolar ligger i tvätten och jag vet inte vad jag ska göra... Det första jag ska göra på min och Katjas shopping är att köpa minst tre par...

Pratade ett tag sen med Anna, hennes röst har jag inte hört på typ... ett halvår kanske? Det känns så iaf. Vi har ett litet distansförhållande :) Men nu ska det bli ändring på det, Anna kommer på fredag och vi har planer på att ta våran ostämda gitarrer och tjäna lite pengar på dem. Så om ni nästa helg ser två små hippieflickor på hötorget, bli inte rädda, det är bara jag och Anna som lever vårt liv.
Om inte det blir av ska vi iaf picknicka med hallonpaj, längtar!
"Turkicco is back"

Hårfix

Nej, nu tänkte jag platta håret. Och kanske klippa lite :) Det beror på hur håret blir efter plattningen...

Djupa Suckar

GAAH!
Så smidig som jag är råkade jag låsa in mina nycklar innan jag stack från jobbet. Jag låste in solglasögonen också, så på hemvägen gick jag runt halvblind bländad av solen. Suck.
Nu tänkte jag fixa lite ny musik till musikmaskinen. Eller njee, jag har ju tappat bort sladden. Varför är allt emot mig? 
"It's so hard to live X)"

Tidsfördriv

Är på jobbet just nu, blev nyss klart med allt så snart kan jag åka hem. Lånar deras data sålänge jag väntar på bussen :)
Knapparna är skumma, så det går inte så bra att skriva, men den här datan laddar jättesnabbt (om man jämför med vår sega data...) Jag tror jag snor hem den här X)
Men nu måste jag vandra så jag inte missar bussen,
au revoir

Halvintressant Information

Fan. Jag kan inte hitta kamerasladdden!
Tänkte gå och lägga mig nu, så jag orkar städa imorn.
godnatt

TH At Conan O'Brien

Är det jag som är skum eller har Bills röst ändrats lite? Fast det kanske är för att han inte hunnit träna upp den...
Gud vad jag älskar den här låten, gitarren i början är...jag får rysningar :)<33

"I promise you right now, I'll never let you down"

Hämähäkkiniityllä

Vi har egentligen gäster nu, men jag smiter iväg i nån minut för att blogga lite...
Igår och idag har jag spenderat tid med Essi. Vi hade picknick för någon timme sen, vilket var jättemysigt :) Solen sken jättemycket och vi blev liite bruna. Vi försökte också spela badminton, det gick absolut inte bra för bollen blåste iväg hela tiden... Säger man badmintonboll? Det är ju ingen boll..
Igår var vi på Kananbadet och badade (väldigt lite) och gjorde pärlhalsband. Vi hade ett litet eget dagis på stranden, alla småbarn var överförtjusta och kom och inspekterade vad vi höll på med. Mycket trevligt, många nya små kompisar... X) Sen när vi skulle cykla hem fick jag ta den skumma cykeln, som kastade av mig flera gånger, jag lovar att cykeln levde sitt egna liv! Slog i mitt knä som nu har ett sexigt litet blåmärke.
Tog också jättemånga söta bilder, men jag har lyckats slarva bord sladden så jag kan inte sätta in några. Men jag lovar att jag gör det när jag hittat den.
"Essiih! Mitt knä har ryck!!"

In Zimmer 483

Efter att ha försökt på upp Tokio Hotel flaggan i taket i ungefär en kvart har jag verkligen fått dagens motion. Det var skitjobbigt, men nu är den uppe :) Råkade riva sönder affischen på Tom, men eftersom jag är så smidig på att tejpa (host, host) syns det nästan inte.
Pratade med en krisande Katja för några dagar sen, hon höll på att bryta ihop pga pengalöftet (inte använda några pengar alls på 3 månader). Men hon skulle kanske få låna pengar av sina föräldrar så vi kanske ska shoppa typ nästa helg! I hope, I hope...
Hursomhelst måste jag nu återgå till städande av rum,
"Nu bor jag i Zimmer 483 :)"

Udda Klädval

Igår började min och Matildas lilla utklädningsvecka :)
Igår var vi kineser, jag hade pinnar i håret och gick runt med en sånhär kinesisk... typ blus. Den var alldeles för liten så jag kunde inte andas på hela dagen vilket bidrog syrebrist i min hjärna. Matilda, den onda lilla ungen, hade på sig sin jacka hela dagen så det såg ut som jag helt ensam plötsligt bestämt mig för att klä mig lite chinese. Lite konstiga blickar fick man :)
Idag är det hippie-dag, sitter just nu i mina hippiekläder. Väldigt sexigt ska ni veta. Men nu måste jag vandra så jag inte missar bussen...
"Peace and Love"


Drama I Heby/Huddunge

Mitt tålamod tålde inte riktigt den här sega datorn, så jag har inte bloggat på ett tag.
Den här helgen var jag på Matskus land. Det var trevligt, förutom en trevlig liten incident efter vår picknick... Matsku fick den plötsliga snilleblixten att gena över alla ängar och åkrar, det var en jättefin idé, vi skulle sparat mycket tid och så. Fast när vi gått en bit (vi var väldigt rädda för attackerande bönder) märkte vi att det flöt en å genom hela åkern. Vi höll på att ge upp men märkte en planka, som vi med stora svårigheter gick över (med cyklarna, ja). Sen panikade vi vidare, tills min sko fastnade i sjunklera. Panikslaget började jag vråla efter Matsku, som inte kunde röra sig pga våldsamma skrattatacker. Hursomhelst räddade vi den sjunkande skon, sprang vidare och upptäckte ett staket. Med stora taggar. Men inte blev vi avskräckta för det, nej, vi kröp under (fortfarande med cykel) och traskade vidare. Genom en övervakad kohage. När vi kom ut hade vår lilla genväg visat sig vara ett litet äventyr.
Och det var allt om helgens draman...
"Jag lovar att bönderna har övervakningsfåglar!"

Helgens Händelser

Har blivit lite dåligt med uppdatering pga att jag haft en massa annat att göra, men nu när min vän Matilda duschar tänkte jag ta tillfället i akt och informera lite om vad ni gått miste om...
29/4
Satt framför TV:n och grät, skrattade, skakade, skrek och flippade.
Juhupp, varför? För att jag och Essi köpte ZIMMER LIVE DVD:N!! :D
Och den var skiitbra, underbar, allt positivt som finns... Herreguden, jag dör.
30/4
Majbrasa. Faktist en totalt överskattad "högtid", menmen... Matsku, Essi, Sohvi &Katta kom, vi tittade på elden och utforskade den fina staden Vällingby. Försökte också kidnappa hem Mjölkkillen.
31/5
Jag och Matsku var de enda kvarvarande från gårdagens lilla händelser, vi har flummat lite hela dagen. Och bestämt oss för att bli coola... :)

Och det var ungefär allt som hänt, i korta små drag...
"Matsku: Vad heter det när man har sex med djur?
 Ihku: ...?
 Silence.
 Ihku: Psykopati?"

RSS 2.0